دانلود پروژه دانشجویی در رشته های
مکانیک
پزشکی
حسابداری
و ...
دسته بندی | برق |
بازدید ها | 70 |
فرمت فایل | doc |
حجم فایل | 22 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 27 |
مقدمه، تاریخچه و مبانی تلفن
تلفن از نظر لغتی مركب از دو كلمه یونانی، تله به معنی دور و فون به معنی صوت است تلفن بوسیله آقای وینستون ساخته شده و از 1256 استفاده از آن بعمل آمده است. تلفن از جهت تاریخ مقدم بر آنست ایرانیان در 558 سال قبل از میلاد مسیح گروهی از مردانی كه دارای صدای قوی بودند در بالای ساختمان میگماردند تا مطلب لازم را دهان به دهان بمقصدهای منظور برسانند.
كشیشی در سال 1197 میلادی برای ارتباط اطاقهای صومعه خویش چارهای اندیشید نقشه خود را به آكادمی علوم فرانسه تسلیم نمود و اظهار داشت كه با این وسیله ممكن است از فاصله 50 فرسنگ دو نفر با یكدیگر صحبت نمایند.
در سال 1875 میلادی گروه زیادی از دانشمندان و مهندسین در راه تكمیل تلفن و اختراع مسائل زحمت كشیدند و انواع مختلفی از تلفن ساخته شده مانند شیمیاوی كه طرحش بوسیله مون ریختهشد، تلفن بلوری بوسیله نیكولسون، تلفن با كندانسور نیمه هادی بوسیله رالك و جونسون، بالاخره تلفن حرارتی و … ولی هیچكدام از این اختراعات مورد توجه مردم قرار نگرفت تا زمانی كه یك جوان آمریكایی قدم به میدان نهاد و این افتخار را نصیب خود كرد این جوان الكساندر گراهامبل بود. كه پس از خاتمه تحصیلات در سال 1287 به كانادا رفت و از همان راه به اختراع تلفن موفق گردید. روزی واتسون كه یكی از همكاران گراهامبل بود در اطاق جداگانه برابر دستگاهی كه بدست گراهامبل ساخته شدهبود قرار گرفت و دستورهای استاد خویش را به كار بست ناگهان از آن دستگاه صدای دوست خود را شنید كه میگوید آقای واتسون بیایید با شما كار دارم، وی فوراً از جای برخاست بسوی اطاق بل دوید و فریاد زد صدای شما را شنیدم به این ترتیب نخستین عبارت تلفنی دنیا در روز دهم مارس 1876 میلادی برابر با دهم فروردین ماه 1255 در شهر بوستون بر روی سیمی رویین از اطاقی به اطاق دیگر منتقل شد. تلفن اختراعی بل خیلی ساده بود و گفتگو با آن بایستی به تناوب صورت گیرد بعلت اینكه گوشی و میكروفن آن باید یك نفر سخن بگوید و دیگری گوش كند بعدها تلفن بسرعت زیاد در تمام دنیا رایج گردید و در حدود سال 1304 به ایران وارد شد. البته اولین تلفن در تبریز مورد استفاده راهآهن قرار گرفت كه بعدها بصورت شركت تلفن در آمد كه با شركت زیمنس آلمان قرار داد بست كه هماكنون بصورت فعلی بنام وزارت پست و تلگراف و تلفن در آمدهاست.
دسته بندی | برق |
بازدید ها | 62 |
فرمت فایل | doc |
حجم فایل | 290 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 55 |
خلاصه
پیشرفت فن آوری اینترنت و شبكه های ارتباطی در دهه های اخیر ایجاب می نماید تا به لزوم بكارگیری شبكه های ارتباطی در صنعت و در این راستا شبكه ای كردن دستگاهها و سنسورهای صنعتی بپردازیم.
در این مقاله نگاهی اجمالی به اتوماسیون صنعتی و نقش شبكه های ارتباطی در توسعه صنعت داریم . در ابتدا با بیان تاریخچه اتوماسیون صنعتی , به ذكر اطلاعات پایه اعم از سطوح سلسله مراتبی اتوماسیون صنعتی و پروتكل MAP ( پروتكل اتوماسیون صنعتی) می پردازیم.
در ادامه ملزومات اساسی طراحی و ارتباطات قسمتهای مختلف یك شبكه صنعتی شرح داده می شود و با اشاره به توسعه شبكه های ارتباطی به نقش ارزنده اتصال دستگاهها و سنسورها در دنیای صنعت می پردازد .
انواع شبكه های صنعتی با ذكر محاسن و معایب هر یك بررسی شده و نشان می دهد كه چگونه می توانیم شبكه های سرعت بالا مانند Ethernet را با شبكه های سطح پایین تر (مانند : Fieldbus) جهت افزایش كارایی تركیب نمود و همچنین اهمیت استفاده از پردازنده ها و رابطهای كامپیوتری در مدیریت هرچه بیشتر اطلاعات تبادلی و chip های از قبل برنامه ریزی شده (Asic) شرح داده می شود. در پایان با بیان پیشنهادهایی جهت طراحی یك شبكه ارتباطی در صنعت به كار خود خاتمه می دهد.
فصل 1 – شبكه های صنعتی
مقدمه
هنگامیكه در دهه شصت تكنولوژی های اتوماسیون دیجیتال در دسترس قرار گرفت از آنها جهت بهبود و توسعه سیستمهای اتوماسیون صنعتی استفاده شد . مفاهیمی مانند : صنایع خودكار (CIM) و سیستمهای كنترلی خودكار توزیعی (DCCS), در زمینه اتوماسیون صنعتی معرفی گردید و كاربرد شبكه های ارتباطی تقریبا“ رشد قابل توجهی نمود.
كاربرد سیستمهای اتوماسیون صنعتی گسترش پیدا كرد بطوری كه تعدادی از مدلهای دیجیتالی آن برای شبكه های ارتباطی جهت جمع آوری اطلاعات و عملیات كنترلی سطح پائین (سطح دستگاهای عمل كننده) با هم در ارتباط بودند.
در یك سیستم مدرن اتوماسیون صنعتی , ارتباط داده ها بین هر یك از دستگاههای اتوماسیون نقش مهمی ایفا می كند , هدف از استانداردهای بین اللملی برقراری ارتباط بین همه دستگاههای مختلف اتوماسیون است. از این رو كوششهائی جهت استانداردسازی بین المللی در زمینه شبكه ها صورت گرفت كه دستاورد مهم آن پروتكل اتوماسیون صنعتی (MAP) در راستای سازگاری سیستم های ارتباطی بود. پروتكل MAP جهت غلبه بر مشكلات ارتباطی بین دستگاههای مختلف اتوماسیون گسترش پیدا كرد و بعنوان یك استاندارد صنعتی جهت ارتباطات داده ای در كارخانه ها پذیرفته شد .
عملكرد و قابلیت اطمینان یك سیستم اتوماسیون صنعتی در حقیقت به شبكه ارتباطی آن بستگی دارد .
در یك شبكه ارتباطی اتوماسیون صنعتی , بهبود عملكرد شبكه وقابلیت اطمینان آن و استاندارد بودن ارتباطات با توجه به اندازه سیستم و افزایش حجم اطلاعات تعیین می گردد.
یك شبكه ارتباطی جهت یك سیستم اتوماسیون صنعتی باید دارای شرایط زیر باشد :
1 - قابل استفاده بودن شبكه 2 - توان عملیاتی مناسب شبكه 3- میانگین تاخیر انتقال اطلاعات قابل قبول.
دسته بندی | برق |
بازدید ها | 75 |
فرمت فایل | docx |
حجم فایل | 3770 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 93 |
پایان نامه جهت اخذ درجه كارشناسی
عنوان :
بررسی جریان های هجومی در ترانس هاو مدلسازی نمودار هیسترزیس
فصل 1 : مباحث پایه
1-1- جریان هجومی مغناطیس کننده ترانسفورماتور :
Transformer magnetizing inrush current
درشرایط معمولی یک ترانسفورماتور در حالت بی باری جریان مغناطیس کننده ای حدود 5/0 تا 2 درصد جریان نامی اش از منبع میکشد . این جریان بعلت اثرات اشباع آهن سینوسی نیست ( شکل 1)
شکل 1- جریان بی باری
مقداراعوجاج بستگی به مقدار چگالی فوران مغناطیسی دارد که هسته در آن چگالی کار میکند . تغییرات فوران هسته و جریان مغناطیس کننده بنحوی است که درهر پریود ( دوره تناوب ) یکبار دور حلقه هیسترزیس (Hysteresis loop ) طی میشود (شکل2)
شکل 2- حلقه هیسترزیس
همچنین تغییرات فوران هسته بنحوی است که در هر لحظه نیروی محرکه الکتریکی( emf ) لازم را برای برابری با ولتا ژ لحظه ای منبع تولید کند . در شکل 3 حلقه هیسترزیس همراه با منحنی مغناطیسی magnetizing curve مکان قرار گرفتن رئوس حلقه های هیسترزیس است که در ولتاژ های اعمال شده به ترانسفورماتور در حالت ماندگار ( steady state ) بدست آمده اند (شکل 4 ).
شکل 3- حلقه هیسترزیس همراه با منحنی مفناطیسی
شکل 4- حلقه های هیسترزیس مربوط به اعمال ولتا ژ های مختلف
بدیهی است همانگونه که ولتاژ افزایش میابد و در نتیجه این امرفوران بیشتر وبیشتری از هسته عبور میکند. ماگزیمم جریان نیز بسرعت افزایش پیدامیکند زیرا هسته اشباع میشود.
شکل5- وضعیت مغناطیسی هسته ترانسفور ماتور در زمان وصل به منبع
در حلقه هیسترزیس شکل 5 تغییرات فوران بین میباشد كه این امر در حالت ماندگار حاصل شده است . حال میخواهیم ببینیم در شرایط گذار كه پس از وصل كلید و اعمال ولتاژ منبع به سیم پیچ ترانسفورماتور پیش میآید ، چه اتفاقی میافتد . بدین منظور به آخرین دفعهای بازمیگردیم كه ترانسفورماتور برقدار بوده و سپس از منبع تغذیه قطع شده است. شكل 5 نشان میدهد كه در لحظهای كه جریان از صفر عبور میكند فوران پسماند در هسته وجود دارد ( Residual Flux ) ، كه فقط با تغییر جهت جریان و تغییرات آن تا صفر میتوان آن را از بین برد .
لذا باید انتظار داشت كه پس از قطع ترانسفورماتور از منبع نیز ، فوران قابل ملاحظهای در هسته باقی بماند . معمولاً این فوران پسماند از مقدار مشخص شده در شكل 5 كمتر است ، زیرا بعد از قطع جریان توسط كلید ، یك جریان گذرا در سیم پیچ عبور میكند كه نتیجه تخلیه ظرفیت خازنی ترانسفورماتور یا جریان بار است . البته توضیح بیشتر راجع به كاهش یافتن فوران پسماند در قسمت 6 خواهد آمد . فرض میكنیم كه مقدار فوران پسماند باشد . همچنین فرض میكنیم كه در هنگام برقدار شدن مجدد ترانسفورماتور پلاریته ولتاژ به نحوی باشد كه فوران در جهت مثبت افزایش یابد . اگر موج ولتاژ اعمال شده در لحظه وصل در حال عبور از صفر به طرف نیمه مثبت موج باشد ، فوران مجبور است به اندازه افزایش یابد تا زمانیكه موج ولتاژ در به ماكزیمم خود برسد . چون فوران از مقدار اولیه آغاز شده ، در به مقدار كه مساوی است ، و در به ماكزیمم خواهد رسید ، این امر در شكل به وضوح دیده میشود ، كه در آن فوران اولیه مساوی است .
این فوران زیاد باعث میشود كه هسته به حالت اشباع مغناطیسی برود ، و در نتیجه جریان بسیار زیادی از منبع تغذیه كشیده خواهد شد ، كه آنرا جریان هجومی (Inrush current ) مینامند . ( شكل 8 )
البته شرایطی كه در بالا در نظر گرفته شد ، یعنی حداكثر پسماند مثبت و زاویه ولتاژ صفر موج ولتاژ در لحظه وصل ، بدترین شرایط برقرار شدن ترانسفورماتور است . دامنه جریان هجومی در بدترین شرایط میتواند تا چندین برابر جریان نامی ترانسفورماتور برسد .
جریان هجومی ، به علت وجود تلفات ترانسفورماتور كه عمدتاً مربوط به سیمپیچ است پس از مدتی از بین رفته و جریان مغناطیس كننده به حالت ماندگار خود میرسد . در طول پریودهایی كه جریان هجومی جاری است ، همیشه روی منحنیه یسترزیس جابجا شده حركت میكند تا بتدریج بر روی منحنی هیسترزیس معمولی بازگشت نماید ( شكل 7 ) .
شکل 6- فوران هسته در حالت گذرا
در این شكل فوران پسماند است . همانگونه كه مشاهده میشود ماكزیمم فوران در اولین سیكل میتواند به برسد این امر در بررسی ریاضی جریان هجومی
شکل 8- منحنی هیسترزیس در حالت گذرا
در بخش بعدی به تفصیل مورد بررسی قرار خواهد گرفت .
دسته بندی | برق |
بازدید ها | 77 |
فرمت فایل | zip |
حجم فایل | 295 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 3 |
شبیه سازی پل دیودی با مطلب
برای دانشجویان رشته برق
مناسب برای درس الکترونیک صنعتی
شامل 3 فایل
1 فایل سیمولینک شبیه سازی مطلب
و 2 فایل jpegعکس گرفته از شبیه سازی سیمولینک و خروجی اسکوپ
فرمت فایل: mdl
ضمن تبریک سال نو به تمامی شما عزیزان, آرزوی سال خوب و سرشار از موفقیت برای تمامی هم وطنان را دارم.
امیدوارم آغاز رسمی کار در سال جدید با موفقیت تان در همه عرصه ها توام باشد.
مدیر فروشگاه دانلودی پروژه های دانشگاهی
این پاورپوینت بسیار کاملدارای 50 اسلاید متنوع می باشد و در آن به تشریح سیستم ارتینگ در تاسیسات الکتریکی می پردازد. این تحقیق آماده قابل ارائه بعنوان پروژه درسی برای دانشجویان برق می باشد. در زیر اطلاعات تکمیلی درباره این محصول ارائه شده است.
بخشی از متن:
مقدمه:
در تمامي تأسيسات الكتريكي، بخصوص تأسيسات فشارقوي، زمين كردن يكي از مهم ترين و اساسي ترين اقدامي است كه براي رفاه و سلامتي و اصولا ادامه زندگي اشخاصي كه به نحوي با اين پست ها در تماس هستند و حتي در خارج از پست در رفت و آمد مي باشند، بايد با دقت هرچه تمام تر و با توجه به قواعد و قوانيني كه بدين منظور تحرير شده است انجام مي گيرد. در تأسيسات برقي دو نوع زمين كردن وجود دارد كه مايكي را «زمين كردن حفاظتي» و ديگري را «زمين كردن الكتريكي» مي ناميم.
فهرست مطالب:
مقدمه
زمين كردن حفاظتي
زمين كردن الكتريكي سه نوع است
الف- زمين كردن مستقيم
ب- زمين كردن غيرمستقيم
پ- زمين كردن بار
نحوه صحيح اتصال بدنه وسايل به زمين
بازرسي و آزمايش تأسيسات سيم كشي
وسايل آزمايش
آزمايش اتصال صحيح كليدها و فيوزها و پريزها
آزمايش متصل بودن مدارها
آزمايش اتصال صحيح سيم زمين
عيب يابي و رفع عيب
تابلوها
نكته در طراحي و كنترل تابلوي برق
تابلو سازي و تابلو هاي برق
پروژه حاضر در به برق شهری و بررسی آن پرداخته است. این تحقیق دارای 59 صفحه است و قابل ارائه بعنوان پروژه درسی برای دانشجویان رشته برق می باشد. در زیر لیست مطالب ارائه شده در این پروژه آورده شده است.
بخشی از متن:
بخشی از متن:
استفاده از فيلتر وفقی با پارامتر step-size متغير، تعادلی را بين همگرايی، عدم تطبيق، و پهنای باند پس زنی بهينه برقرار می سازد. انتخاب مقدار مناسب برای چنين پارامتری، كاری دقيق و حساس است، بنابراين اين روش بسيار بهتر از حالتی است، كه پارامترها ثابت در نظر گرفته می شوند.
فهرست مطالب:
خنثی کردن نويز برق شهر در سيگنال EEG
مدل سيگنال
نتايج شبيه سازي
آزمايش 1
آزمايش 2
آزمايش 3
آزمايش 4
كنترل از طريق برق شهر
مدار فرستنده كنترل مركزي
مدار گيرنده
تأسیسات الکتریکی
تعريف شبکه به هم پيوسته برق و دلايل به هم پيوستن شبکه هاي قدرت
امکان استفاده از نيروگاه هاي با ظرفيت توليدي زياد بطور اشتراکي
امکان استفاده از نيروگاههاي احداث شده بطور اشتراکي
لامپ های رشته دار
لامپ های سیگنال
توصیه های ایمنی در برق
خطر برق گرفتگی (تماس مستقیم و غیر مستقیم)
علامت های برق گرفتگی
چگونگی و حالت برق گرفتگی
علت برق گرفتگی
تقسیم بندی تأسیسات الکتریکی از نظر ولتاژ
رعايت نكاتي كه از برق گرفتگي جلوگيري مي كند
دستورات ايمني و حفاظت برقكاران
آسيب هاي الكتريكي حفاظت سيستم هاي برق
صاعقه
جريان ولتاژ بالا
جريان ولتاژ پايين
هشدار
برق گرفتگي
برق گرفتگي به دو دسته تقسيم مي شود
الكتريسيته يا برق از كجا آمده است؟
برق چيست؟
راه هاي توليد برق
توربين آبي
توربين گازي
توربين بخار
نيروگاه با سوخت فسيلي
نيروگاه برق
از صنعت برق چه ميدانيم؟
مصارف صنعتي
كاربرد در كشاورزي
كاربرد در شهرها
كاربرد درحمل و نقل
كاربرد ارتباطاتي (مخابرات)
تابلوهاي برق
گزارش حاضر مربوط به کارآموزی در شرکت مخابرات می باشد. این گزارش بسیار کامل بوده و 56 صفحه می باشد و قابل استفاده برای دانشجویان مخابرات است. در زیر بخشی از این گزارش جهت اطلاع بیشتر خریداران این محصول آورده شده است.
بخشی از متن:
مقدمه:
انسان از ابتدای خلقت خویش همواره به ارتباط با هم نوع نیاز داشته و این نیاز در گذر سال ها و قرن ها بیشتر شده به صورتی که تبدیل به یک ضرورت انکار پذیر در زندگی انسان ها شده است و همین نیاز باعث شده انسان به دستاوردهای بزرگی مانند پست، تلگراف، تلفن و اینترنت دست یابد و مطمئناً دستاوردهای بهتری نیز در آینده براساس همین نیازها به وجود خواهد آمد و در حقیقت جهان پهناور امروز به واسطه همین ارتباطات ایجاد شده به دهکده جهانی تبدیل شده است.
مخابرات سهم عظیم و به جرات می توان گفت بزرگترین سهم را در برقراری ارتباط بین انسان ها به عهده دارد، که به تنهایی شامل بخش ها و قسمت های مختلفی می باشد.
در این گزارش که حال گذراندن یک دوره 240 ساعته در شرکت مخابرات استان ... می باشد به طور مختصر توضیحاتی در رابطه با چگونگی عملکرد این شرکت ارائه شده است.
فهرست مطالب:
مقدمه
فصل اول: آشنایی با مکان کارآموزی
تاریخچه
شرخ مختصری از فرآیند خدمات
فصل دوم: ارزیابی بخش های مرتبط به رشته ICT
موقعیت رشته کارآموز
شرح وظایف رشته کارآموز
برنامه های آینده سازمان
فصل سوم: آموخته ها
واحد پشتیبانی فنی مراکز شهری
توپولوژی شبکه
مرکز ترانزیت
Numbering
تماس های شهری
تماس های بین شهری
کد منطقه
تماس های کشوری
مرکز مخابراتی
مسیر برقراری ارتباط از مشترک تا مرکز
سیگنالینگ صحبت
تبدیل صوت به سیگنال دیجیتالی
لینک E1
فیبر نوری
Call prossesing
چگونگی شماره گیری
آشنایی با سخت افزار سوئیچ
انواع کارت ها
مکانیسم Loud sharing و Hot standby
سرویس های ویژه مخابراتی
شارژینگ
شبکه های نسل آینده
نتیجه گیری
جهت دانلود محصول اینجا کلیک نمایید
جهت دانلود محصول اینجا کلیک نمایید
جهت دانلود محصول اینجا کلیک نمایید
جهت دانلود محصول اینجا کلیک نمایید
جهت دانلود محصول اینجا کلیک نمایید
جهت دانلود محصول اینجا کلیک نمایید
جهت دانلود محصول اینجا کلیک نمایید
جهت دانلود محصول اینجا کلیک نمایید
جهت دانلود محصول اینجا کلیک نمایید
جهت دانلود محصول اینجا کلیک نمایید
جهت دانلود محصول اینجا کلیک نمایید
جهت دانلود محصول اینجا کلیک نمایید
پروژه حاضر به موضوع PLC و کاربرد و توسعه آن می پردازد. این تحقیق در 60 صفحه انجام گرفته است و این موضوع را مورد بررسی قرار داده است. در ادامه چکیده ای از آنچه در این تحقیق خواهید دید آورده شده است تا اطلاعات کامل تری از این محصول داشته باشید
بخشی از متن:
چکيده:
فناوري انتقال اطلاعات از طريق خطوط برق به مصرف کننده نهايي ، يکي از فناوري هاي رو به رشد در بسياري از کشورهاي پيشرفته ي جهان است. بسياري از کشورهاي در حال توسعه نيز، براي استفاده و بکارگيري اين فناوري در سطح شبکه ي برق مطالعاتي انجام داده و برخي از آن ها به نصب آن پرداخته اند. از اينرو در اين پروژه ابتدا به معرفي و کليات فني اين فناوري پرداخته مي شود و سپس مزايا، کاربردها و مشکلات آن ذکر مي شود. با توجه به اينکه شناخت توليدکنندگان و عرضه کنندگان اين فناوري براي انتقال آن به کشور اهميت فراواني دارد، مشخصات کليه ي عرضه کنندگان و تجهيزات آن بيان مي گردد. در ادامه هزينه خريد و روش هاي انتقال اين تکنولوژي به کشور بررسي شده و سپس منابع مورد نياز براي انتقال و انطباق فناوري در كشور بيان مي شود. در نهايت، طول عمر اين فناوري و زمان استفاده موثر از آن بررسي خواهد شد.
فهرست مطالب:
چکيده
مقدمه
تاریخچه PLC
شرح كار PLC
كاربردهای مختلف سيگنال های PLC
كاربرد PLC
بخشی از مزایای استفاده از PLC به شرح زیر می باشد
نقش PLC در اتوماسیون صنعتی
مفهوم كنترلرهاي قابل برنامهريزي PLC
زمان پاسخگويي Scan Time
اتوماسیون صنعتی و نقش PLC در آن
فرآیند
اتوماسیون صنعتی
PLC - Programmable Logic Controller
قطعات ورودي
قطعات خروجي
نقش كنترلرهاي قابل برنامهريزي (PLC) در اتوماسيون صنعتي
مقايسه تابلوهاي كنترل معمولي با تابلوهاي كنترلي مبتني بر PLC
کنترل کننده قابل برنامه ریزی منطقی
طراحی مدار فرمان توسط کامپیوتر
ورودی پردازش خروجی
موارد کاربرد PLC
تفاوت PLC با کامپیوتر
حافظه بکار رفته در PLC
PLC های زیمنس
زبان های برنامه نویسی در PLC
BE نماینگر پایان برنامه نوشته شده می باشد (BLOCK END)
اصطلاحات PLC
ظرفیت PLC
ورودی
خروجی
مهمترین مشخصه هایی که در انتخاب PLC باید در نظر گرفت
طراحی مدار فرمان توسط کامپیوتر
ورودی پردازش خروجی
موارد کاربرد PLC
تفاوت PLC با کامپیوتر
حافظه بکار رفته در PLC
انواع سيستم PLC
PLCهاي كوچك
PLC هاي متوسط
PLC هاي بزرگ
PLC ها با كاربرد محلي
PLC ها با كاربرد گسترده
از جمله اين PLC ها مي توان به نمونه هاي زير اشاره كرد
كاربرد PLC در صنعت
نحوه برنامه نویسی PLC
طراحی و اجرای سیستم مانیتورینگ on- line ترانسفورماتور
طراحي و ساخت دستگاه قابل حمل اندازه گيري ارتعاش
طراحی و ساخت مالتی پلکسر صوت و دیتا
طول عمر فناوري PLC و زمان استفاده موثر از آن
PLC
Wireless
فیبر نوری
ماهواره
مشکلات موجود در بکارگیری فناوری PLC
قوانين موجود در هر كشور
کمبود سرمایه گذار اولیه
نتيجه گيري
بخشی از متن:
بخشی از متن:
در قرنی كه ما در آن به سر مي بريم يعني قرن بيست ويكم جنگ اتمي وآلودگي محيط زيست بزرگترين تهديد براي بشريت محسوب نمي شود .ظهور ماشين هاي بينهايت كوچك به اندازه يك سر سوزن و يا نقطه اي كه درآخر سطر گذاشته شده يا حتي در اندازه مولكولي بيشتر از آنها بشريت را تهديد مي كند زيرا اين ماشينها قادرند با تغيير اتم هاي يك ماده به يك ماده ديگر يك نوع بازسازي تازه انجام دهند كه اگر كوچكترين حالت آن ازكنترل خارج شود تمام گياهان.وجانوران وانسانها طي دو روز به عنوان ماده خام ماشين ها مصرف شده واز بين مي روند. ...
فهرست مطالب:
پیشگفتار
فصل اول
1-1فن آوری نانو چیست؟
1-1-1-نانو چیست؟
2-1-1-نانو تکنولوژی از دیدگاههای مختلف
2-1-مقدمه ای بر تاریخ فن آوری نانو در ایران و جهان
1-2-1-تاریخچه ی نانو در جهان
2-2-1-تاریخچه ی نانو در ایران
3-1-مشاهیر نانو
1-3-1-کی اریک درکسلر
2-3-1-ریچارد ارت اسمالی
3-3-1-رالف مرکل
4-3-1-روبرت ای فریتاس
5-3-1-ریچارد پی فایمن
4-1-عناصر پایه در فن آوری نانو
1-4-1-نانو پوشش ها
1-1-4-1-انواع نانو پوشش ها
1-1-1-4-1- پوشش هاي دانه اي
2-1-1-4-1-.پوشش هاي شبکه اي و چند لايه اي
3-1-1-4-1-. پوشش هاي لايه نازک
4-1-1-4-1-. پوشش هاي نانوکامپوزيتي
2-4-1-نانو مواد
1-2-4-1-نانو پودر
1-1-2-4-1-حالت اول
2-1-2-4-1-حالت دوم
3-1-2-4-1-حالت سوم
2-2-4-1-نانو لوله
3-2-4-1-نانو کمپوزیت
3-4-1-مهندسی مولکولی
1-3-4-1-ماشین های مولکولی
4-4-1-نانو الکترونیک
1-4-4-1-نانو سیم
1-1-4-4-1-انواع نانو سیم ها
1-1-1-4-4-1-نانوسیمهای فلزی
۲-1-1-4-4-1-نانوسیمهای آلی
۳-1-1-4-4-1نانوسیمهای هادی و نیمههادی
4-1-1-4-4-1- نانوسیمهای سیلیکونی
2-1-4-4-1-روش های ساخت نانو سیم ها
1-2-1-4-4-1-تکنیکهای لیتوگرافی
1-1-2-1-4-4-1 لیتوگرافی با اشعه الکترونی
2-1-2-1-4-4-1- لیتوگرافی با پراب روش
2-2-1-4-4-1-رسوب الکتروشیمیایی در حفرات
3-1-4-4-1-کاربردهای نانو سیم ها
1-3-1-4-4-1-کاربرد نانوسیم در تشخیص بیماریها
2-3-1-4-4-1-استفاده از نانوسیمها در رگهای خونی برای تحریک اعصاب مغزی
3-3-1-4-4-1-استفاده از نانوسیمهای سیلیکونی برای هدفمند کردن رشد سلولهای بنیادین
2-4-4-1-نانو ترانزیستور
3-4-4-1-نانو حسگر
فصل دوم
1-2- دامداری
2-2- کشاورزی
3-2-صنایع غذایی
4-2-پزشکی
1-4-2-تشخیص بیماری با نانو ذرات مغناطیسی
2-4-2-شناسایی مولکولهای زیستی
3-4-2-کنترل فعالیت درون یاخته ها
4-4-2-درمان ایدز با نوعی کرم
5-2-بهداشت
6-2-صنایع دریایی
1-6-2-صنايع کشتيسازي
۲-6-2- صنايع فرا ساحل
۳-6-2- صنايع ساحلي و بندري
4-۶-۲-برخي از پتانسيلهاي کاربرد فناورينانو در اين صنايع
1-4-6-2-الکترودهاي جوشکاري دما پايين
2-4-6-2-سوخت
3-4-6-2- نانوفايبرگلاس و نانوکامپوزيتها
4-4-6-2-جاذبهاي ارتعاشي
5-4-6-2-جاذبهاي صوتي
6-4-6-2- رنگهاي دريايي
7-4-6-2- جاذبهاي انرژي موج دريا و نور آفتاب
8-4-6-2-نانوفيلتراسيون
9-4-6-2-نانومورفولوژي
10-4-6-2--تحول در فناوري پيل سوختي
11-4-6-2- باتريهاي با ذخيره انرژي بسيار بالا
12-4-6-2- گرافيت و سراميک
5-٦-۲جايگاه صنايع دريايي و فناورينانو در ايران
7-2-صنایع آب
1-7-2-نانوفيلتراسيون
2-7-2-شيرين سازي آب به وسيله نانوغشاها
3-7-2-تصفيه آب به کمک نانوذرات
4-7-2-تصفيه پسابهاي صنعتي
1-4-2-7تصفيه فاضلابها
2-4-7-2-جيوهزدايي از آب
5-7-2-شرکتهاي فعال در زمينه فناورينانو و آب
6-7-2-خلاصهاي از کارهاي انجام شده در زمينه تصفيه آب و فاضلاب با استفاده از فناورينانو
8-2- صنعت نفت
9-2-صنعت خودرو
1-9-2-عوامل اصلی رقابت در صنعت خودرو سازی
2-9-2-کاربرد های فن آوری نانو در صنعت خودرو سازی
10-2-الکترونیک
1-10-2-نانو روباتهای سه بعدی در لباس سربازهای ضد سرطان
فصل سوم
1-3-آشنایی با نانو الکترونیک
1-1-3-وسایل نانو الکترونیک
1-1-1-3-نانو لوله ها
2-1-1-3-حلقه هاي بنزني
3-1-1-3-پليمر
4-1-1-3-DNA
2-3-چشم انداز فن آوری نانو الکترونیک .
1-2-3-مشخصه یابی لایه ی نازک قطعات الکترونیکی
2-2-3-وسعت فن آوری نانو الکترونیک
3-3-کاربرد نانو الکترونیک در صنعت
1-3-3-نمونه ای از کاربرد فن آوری نانو در الکترونیک
۱-1-3-3-کربن نانو تيوب ها (carbon nanotubes)
2-1-3-3- نانو ترانزيستورها (nanotransistors)
3-1-3-3- محاسبه گر ها در مقیاس نانو ( nanocomputers)
4-1-3-3- MRAMها ( Magnetic Random Access Memories )
5-1-3-3- ۶۰ C
4-3-کارهایی که باید در راستای پیشرفت این علم انجام شود
5-3-جهانی شدن صنعت نانو الکترونیک
1-5-3-مفهوم جهاني شدن
2-5-3 پيامد هاي جهاني شدن
1-2-5-3 تجارت الكترونيك
6-3-نتیجه گیری
فصل چهارم
1-4-حسگر ها و نواع آن
1-1-4-حسگر چيست؟
1-1-1-4-ساختار كلي يك حسگر
2-1-1-4-خصوصيات حسگر ها
2-1-4-انواع حسگر ها
1-2-1-4- حسگر هاي آنالوگ
2-2-1-4- حسگر هاىيجيتال
3-2-1-4-انواع حسگر ها در ربات
1-3-2-1-4-حسگرمحیطی
2-3-2-1-4-. حسگر بازخورد
3-3-2-1-4- حسگر فعال
4-3-2-1-4-. حسگر غیرفعال
4-2-1-4-حسگر فاصله
1-3-2-1-4-حسگر تماسی (Contact)
2-3-2-1-4-حسگرهای مجاورتی(Proximity)
1-2-3-2-1-4-حس کردن استاتیک
2-2-3-2-1-4-حس کردن حلقه بسته
3-3-2-1-4-حسگرهاي دوربرد ( Far away)
4-3-2-1-4-حسگر نوري (گيرنده-فرستنده)
2-4-كاربرد حسگر ها
1-2-4- حسگر هاي بدنه
2-2-4- حسگر هاي جهت ياب مغناطيسي
3-2-4- حسگر هاي فشار و تماس
4-2-4- حسگر هاي گرمايي
5-2-4- حسگر هاي بويايي
6-2-4- حسگر هاي موقعيت مفاصل
1-6-2-4-انكدر هاي مطلق
2-6-2-4- انكدر هاي افزاينده
7-2-4-آشنا يىبا دو نمونه ازحسگر ها
1-7-2-4-حسگر تشخيص مانع (ديواره)
2-7-2-4- حسگرالتراسونيك
3-4-نانو حسگر
1-3-4-انواع نانو حسگرها
1-1-3-4-استفاده از نقاط کوانتومی درتولید نانو حسگرها
2-1-3-4-.استفاده ازنانولوله ها درتولید نانوحسگرها
1-2-1-3-4-نانولوله های کربنی به عنوان حسگرهای شیمیایی
2-2-1-3-4-نانولوله های کربنی به عنوان حسگرهای مکانیکی
3-2-1-3-4-استفاده ازنانو ابزارها درتولید نانوحسگرها
4-4- كاربردهاي نانو حسگر
1-4-4- ساخت بینی الکترونیکی با.نانو حسگر، چشم اندازی نوین در صنایع امنیتی
1-4-4-كاربردهاي بيني الکترونيکی
1-1-4-4-سيستم تأمين امنيت
1-1-1-4-مبارزه با قاچاق، مواد مخدر و تروريسم
2-1-1-4-4-جايگزيني سگ هاي جستجوگر
3-1-1-4-4-تجهيزات ربات هاي رزمي
.4-1-1-4-4-دريافت کننده هاي سيگنال هاي حفاظتي
4-1-1-4-4-کنترل کننده محل کار
5-1-1-4-4-سيستم فوق العاده سريع اعلام حريق
6-1-1-4-4- بيني الکتروني وجرم شناسي
1-6-1-1-4-4-شناسايي پول ها و اسناد با ارزش از روي بو
2- 4-4- حسگرها و کنترل آلودگی هوا
1-2-4-4- مبارزه با انتشار گازهای سمی
3-4-4-کاربرد نانو سنسورها در نمودارگيري و اندازه گيري در حين حفاري صنايع بالادستي نفت
4-4-4-نانوحسگر و پزشکی
1-4-4-4-تولید نانوحسگرهاي زیستی نوری
2-4-4-4-کاربرد حسگرهاي زيستي
1-2-4-4-4-سيلان و فرايند سيلاندار كردن
5-4-4-استفاده از نانوحسگرهاي نوري براي بررسي تغييرات سلولي
6-4-4-نانو حسگر و صنایع غذایی
7-4-4- پتانسیل نانو سنسورها و تحقیقات در صنعت کشاورزی و غذا
1-7-4-4-در کمتر از 5 سال
2-7-4-4-بین 5 تا 15 سال
8-4-4-نانوسنسورها و AFM هاي جديد
9-4-4-مدار الکترونیکی روبات نوریاب یا بولینگر ساده (با دو ترانزیستور)
1-9-4-4- انگشت هوشمند توسط نانو حسگر ها ساخته شد
10-4-4-کاربرد نانو سنسورها در بخش لرزهنگارى (Seismic) صنايع بالادستى نفت
5-4-جذابیتهای نانوحسگرها
6-4-آینده نگری
فصل پنجم
1-5- نانوتکنولوژی بخشی از آینده نیست، بلکه تمام آینده است
2-5-الگوي «منحني S»
1-2-5-. طفوليت
2-2-5- رشد
3-2-5. بلوغ
3-5-جايگاه ايران
4-5-نگاه از زاويه فوايد و مضرات
5-5-راهبردهايي براي توسعه اصولي
6-5-اقدامات انجام شده در ايران
7-5-جمعبندي نهايي بحث
8-5-نتيجه گيري وپيشنهاد
منابع و مآخذ
جهت دانلود محصول اینجا کلیک نمایید
جهت دانلود محصول اینجا کلیک نمایید
جهت دانلود محصول اینجا کلیک نمایید
دسته بندی | مخابرات |
بازدید ها | 24 |
فرمت فایل | docx |
حجم فایل | 916 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 100 |
باسلام. این مجموعه از نادرترین و کمیاب ترین پایان نامه های سیستم های مخابراتی با موضوع پیاده سازی بلادرنگ کدک صحبت استاندارد G.728بر روی پردازنده TMS320C5402میباشد. که در مجموع 100 صفحه در قالب آفیس وورد ارئه میگردد. امید هست مورد توجه شما عزیزان قرار بگیرد.
دسته بندی | مخابرات |
بازدید ها | 25 |
فرمت فایل | docx |
حجم فایل | 3878 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 100 |
این پژوهش از 5 فصل تشكیل شده است. فصل اول در قالب طرح تحقیق به بررسی تاریخچه و نیز اهمیت مساله مورد تحقیق می پردازد. قابل ذكر است كه اهداف ویژه تحقیق در این مساله نیز با توجه به عنوان و روش انجام این تحقیق به جای فرضیه ها و سوال های تحقیق در طرح تحقیق گنجانده شده است.
در فصل دوم به مبانی مبحث آنتن ها – انواع و پارامترهای آن پرداخته شده است . آنتن مایكروویو بوقی و مخروطی و نیز آنتن های آرایه ای از جمله آنتن های مهم مورد بحث می باشند . جهت دهندگی آنتن ، پهنای شعاع آنتن ، مقاومت پرتو افكنی آنتن ، امپدانس ورودی آنتن ، سطح موثر و طول موثر آنتن پلاریزاسیون آنتن و ... نیز از جمله شاخص ترین پارامترهای آنتن می باشند كه در این فصل درباره آنها سخن گفته شده است .
در فصل سوم به بحث پیرامون شبكه های كامپیوتری می پردازیم . مطالب مورد بحث در این فصل شامل توضیح مختصری در مورد سخت افزار شبكه ، نرم افزار شبكه ، پشته ی پروتكلی 802.11 - به عنوان مهمترین شبكه ی محلی بی سیم - و نیز پشته ی پروتكلی 802.16 - مهمترین شبكه ی بی سیم باند گسترده- می باشند .
برای مشاهده محصولات بیشتر به آدرس www.filebooker.com مراجعه کنید
دسته بندی | مخابرات |
بازدید ها | 17 |
فرمت فایل | docx |
حجم فایل | 1268 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 50 |
عنوان ......................................... صفحه
1- مقدمه ........................................ 1
2- بررسی اجمالی NGN................................ 2
2-1- NGN چیست؟ ......................... 2
2-2- معماری NGN......................... 4
2-3- اجزا اصلی NGN...................... 5
3- تجهیزات سوییچینگ .............................. 8
3-1- اتصالهای متقابل نوری ............... 9
3-2- اتصالهای متقابل فوتونی ............. 10
4- فیبرها و تجهیزات انتقال ........................ 11
4-1- انواع فیبر و ظرفیت آنها ............. 11
4-2- اجزا ارسال ........................ 13
4-3- برد ............................... 16
5- انتخاب معماری شبكه ........................... 17
5-1- شبكه Shared Ip-only..................... 18
5-2- شبكه مركب ......................... 18
5-3- شبكه فیبر .......................... 22
6- Dark Fibre........................................ 23
7- تكنولوژیهای موجود و آینده .................... 24
7-1- تكنولوژیهای فیبر ................... 25
7-2- سوییچینگ نوری ..................... 25
نتیجه گیری ....................................... 27
پیوست............................................ 28
مراجع ........................................... 31
دسته بندی | مخابرات |
بازدید ها | 19 |
فرمت فایل | doc |
حجم فایل | 132 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 135 |
ارتباطات سلولی تاکنون در بین سیستم های مخابراتی بکارگرفته شده، دارای بیشترین رشد و جهش بوده است امروزه درصد بسیار زیادی از مشترکین تلفنی که دائما نیز در حال افزایش می باشند از مخابرات سلولی استفاده می کنند. در دراز مدت می توان ارتباطات تلفنی دیجیتالی سلولی را روش همگانی ارتباط دانست. بازار ارتباطات موبایل با استاندارد CEPT اروپائی با رشد سریعی مواجه شده است. این رشد تحت تأثیر عوامل بازار، پیشرفت های تکنولوژیکی و همکاریهای جدیدی در زمینه های اجرا و استاندارد سازی سیستم های جدید بوده است. استاندارد GSM که بر پایۀ CEPT اروپایی عمل می کند بر مبنای این استانداردها می باشد. سیستم جهانی ارتباطات موبایل بصورت نسل بعدی سیستم ارتباطی سلولی دیجیتالی موبایل برای CEPT اروپایی توسعه یافته است. کار استاندارد سازی در این سیستم در اوایل سال 1990 کامل و در سال 1991 پیاده سازی آن
منبع : بزرگترین و معتبر ترین وب سایت عرضه کننده محصولات دیجیتال در ایران. www.ticofile.ir
محصولات وب سایت عبارت اند از:
انواع کتب الکترونیک
تحقیق در هر زمینه
انواع مقاله در هر زمینه
پایان نامه از تمام رشته ها
نمونه سوالات امتحانی
نمونه سوالات ایین نامه
نمونه سوالات استخدامی
پروژه های دانشجویی
کتب مفید اموزشی
جزوات دانشگاهی
نرم افزار های تلفن همراه
و صد ها موارد دیگر
با بیش از 10000 فایل و نسخه کتاب در خدمت شما دوستان عزیز و گرامی هستیم www.ticofile.ir
دسته بندی | مخابرات |
بازدید ها | 35 |
فرمت فایل | doc |
حجم فایل | 828 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 50 |
فهرست مطالب
فصل اول: تجهیزات IFF/SIF. 1
1-1-مقدمه. 2
1-2- تاریخچه اختراع. 2
1-3- نحوه کار سیستم IFF. 3
1-4- اهمیت IFF. 4
1-5- حالت های ارسال پالس در سامانه IFF. 6
1-6-اصولی برای عمل (SIF و IFF) 10
1-7-بلوک دیاگرام جریان سیگنال (SIF و IFF): 11
1-8-حالات و کدهای (SIF و IFF) 15
1-9-دستگاه تشخیص رادار. 19
1-10-نوسانگر موضعی فرستنده 22
1-11-حدیده کاری پارازیت (تخلیه کنندۀ بار) (Defruiter) 28
1-12-کدبرداری SIF.. 29
1-13-کدبرداری SI. 30
فصل دوم: نمایشگر ها 35
2-1-نمایش های PPI 36
2-2-کدبرداری نمودن غیر فعال. 37
2-3-کدبرداری IP. 38
2-4-اوژانس غیرنظامی.. 41
2-5-شکست در ارتباطات... 41
نشانۀ هدف کدبرداری فعال. 41
منابع: 43